Мило господарське тверде 1 группи.
Температура застигання жирних кислот, що виділені з мила (титр) – 37,1-38,1 0С
Масова частка каолінів, бентонітів – відсутні
Зовнішній вигляд - брусок без написів та штампів. Дефекти відсутні. На поверхні мила відсутні тріщини, прошарки, випоти, плями та нерівний зріз . Тверде на дотик, однорідне у розрізі.
Консистенція – тверде на дотик.
Колір – світло-жовтий
Запах – сировини. Відсутній запах продуктів розкладання органічних речовин, прогорклих жирів, рибного та інших неприємних запахів.
Якісне число (маса жирних кислот у перерахунку на номінальну масу куска 100г) – 74,2 – 75,8 г.
Фасування – 200гр